Perfekt Vatten

Boken “Perfekt vatten” är den första delen i min fantasytrilogi som handlar om Rina, kapten Landon och Safir som alla dras in i jakten på fyra magiska masker som kan styra elementen jord, vind, vatten och eld.

Rina är en ung tjej som tvingas fly från sin hemstad Ibalon efter mordet på hennes styvfar, ett mord som hon är misstänkt för.

Kapten Landon är en handelsman med nära kopplingar till den gode kung Kendall och är på jakt efter maskerna som ska ge honom kraften att återerövra haven, för sig själv och Ibalon.

Safir är en av maskernas väktare som tvingas in i en roll hon egentligen inte ville ha och nu är även hon på jakt efter maskerna.

Allt detta sker mot bakgrunden av en värld på väg i en slags industrialisering, där Ibalon är den sista monarkin som står emot handelsfurstarnas makt och de mörka varelserna kallade Mornskuggorna härjar i landet utanför Ibalons murar.

Rina, Landon och Safirs öden vävs samman i en riktig bladvändare där slutet på varje kapitel lämnar läsaren suktandes efter mer. Vad är Mornskuggorna för något egentligen? Var kommer maskernas kraft ifrån? Och vem kommer i slutändan att vara värdig att bära dem?


Ladda ner provkapitel:

PDF (10.3 mb)

EPUB (9.3 kb)